28 Eylül 2013 Cumartesi

güvenli kredi kartı ukash

1994 ve 2001 krizleriyle iyice kırılganlaşan ekonomimiz bugünlerde yepyeni bir kredi kartı krizi tedirginliğiyle çalkalanıyor .

Üretmeden tüketmeye ve kazanmadan harcamaya alışan bir topluma dosdoğru hızla ilerlememiz ülkemiz adına birçok büyük bir ekonomik ve toplumsal sıkıntı olarak önümüzde durmakta . Güvenli kredi kartı ukash satış

Son 10 yıl içerisinde bankaların kredi kartı kullanımını teşviki ve alım satım merkezlerininde buna nokta ve taksit imkanı sağlayarak yardım vermeleri neticesinde kazanmadan harcama yapan bir kitle ortaya çıkmış bulunmakta .  Aylık gelirlerinin birçok çok üzerindeki kredi kartı limitlerini kampanyaların cazibesine kapılarak sonuna civarında kullanan alıcı gurubu ekonomik kriz beklentisinin en mühim etkenidir .

Bu alıcı gurubu bankalara geride ödemelerini yapamaz duruma geldiği gün ekonomik kriz patlak verecektir .  Gazetelere kredi kartı krizi olarak yansıyacak bu haberlerin ayrıntısında borcunu ödeyemediği için intihar edeninden ,  evine haciz gelenine civarında bir birçok acıklı kredi kartı borcu hikayesi yansıyacak ve bu alıcı gurubu mağdur buna benzer gösterilip bankalar suçlanarak devletin buna bir çözüm üretmesi istenecektir .

Devlet ,  banklar ve kredi kartı kullanıcıları ile kampanya düzenleyen satıcıların beraber körüklediği bu kriz ortamında kimileri mağdur kimileri suçlu ilan edilecek ,  ateş düştüğü yeri yakacak ve konu kapanıp gidecektir Taki 3 - 5 sonraki yepyeni bir krize civarında .  Krizleri birilerini suçlayıp birilerini acındırarak ört bas edip geçiştirmek ve peşinden gelecek yepyeni krizleri beklemek adına bu konuyla alakalı gereken önlemleri alarak soruna köklü çözümler üretebilmek ne yazık ki bugüne civarında hiç düşünülmemiştir .

Devletin çıkaracağı ve titizlikle takip edeceği yasalarla ,  tüketicilerin bilinçlendirilmesiyle ve kimseye gelirinden fazla harcama limiti verilmemesi buna benzer düzenlemelerle bu kriz kültürünü sonsuza dek muhtıra yaşantımızdan çıkarabileceğimize olan inancım sonsuzdur .

Umarım kendini bu konuyla alakalı yetkili olarak onay eden bireyler gereken adımları atarlar ve bizde topluluk olarak bu kriz kültüründen kurtuluruz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder