16 Kasım 2013 Cumartesi

Yeni ödeme sistemi ukash

Yeni ödeme sistemi ukash
İnternette yapılan para çekme, para yatırma gibi işlemler artık ukash kart denilen yeni bir sistemle yapılmaktadır. Ukash kart sanal bir kart olup, internet ortamındaki alışverişlerde kullanılmaktadır. Burada söz konusu olan somut bir kart değildir. Size yatırdığınız para karşılığında verilen bir şifredir. Bu şifreyle alışverişlerinizden sonra ödeme yapılmaktadır. Ukash karta para yükleme işlemi euro üzerinden yapılmaktadır. Bugüne kadar kredi kartıyla yapılan alışverişlerde pek çok sorun yaşanmış ve çok kişi kredi kartı bilgilerinin çalınması nedeniyle dolandırılmıştır. İşte ukash bu sorunu ortadan kaldırmakta ve ne kart bilgileriniz ne de kişisel bilgileriniz istenmeden alışveriş yapabilmektesiniz.
Son günlerde çok sayıda ukash kart bozdurma siteleri de açılmaktadır. Bu sitelerin önemli bir bölümü de güven vermemektedir. Eğer siz de ukash bozdurmak istiyorsanız önce sitenin güvenilirliğini araştırmalısınız. Sitenin adresini ve vergi numarasını alarak sisteme kayıtlı olduğunu iyice öğrenmelisiniz. Ukash kart bozdurma işlemleri de alım işlemleri gibi belli bir kur üzerinden yapılmaktadır. O günün euro kuruna yakın bir bedelle bozdurma işlemi yapılmaktadır. Örneğin euro kuru 2,70 olduğunda bozdurma siteleri ukashı 2,20- 2,30- 2,40- 2,50 gibi fiyat aralıklarında bozmaktadır. Siz de bozdurmadan önce sitelerden teklif alarak karar vermelisiniz.

Sitemizde ukash bozdurma işlemi yüksek kur üzerinden yapılmaktadır. Böylece müşterilerimizin zarar etmeleri engellenmekte ve bizimle sürekli çalışması sağlanmaktadır. Düşük kurdan ukash bozduran siteler o gün için iyi kazanç elde etmiş olabilirler ama büyük bir müşteri kaybı da yaşayacaklardır. Günümüzün hızlı, kolay ve güvenli ödeme sisteminde yeni müşteri potansiyelleri oluşmakta ve küçük kazançlar için müşteri kaybı yaşanması ileride sitenin zor duruma düşmesine yol açmaktadır. Bu ödeme sistemiyle ilgili her türlü ayrıntıyı sitemizden öğrenebilirsiniz.

1 yorum: